www.restaurante-bucuresti.com
www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cauti locatii - saloane evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, petreceri 8 Martie, Revelion, restaurante nunta București.
Salon Traian13088 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa:  Str.Traian nr.103, sector 3

Telefon: 0741210221  / 0786940651 /  0722389055

www.salontraian.ro

Vezi pagina de Facebook

MENIU EVENIMENTE ULTRA ALL INCLUSIVE - PRETURI INCEPAND DE LA 44 EURO !!!

-------------------------------------------------------------------

Salon Traian este un centru de evenimente, elegant si modern care asigura cadrul ideal pentru organizarea evenimentelor deosebite din activitatea si viata dumneavoastra: nunti, botezuri, receptii, petreceri corporate, seminarii, conferinte, lansari de produse, etc.

Salon Traian este situat in centrul Bucurestiului, la aproximativ 5 minute de Piata Unirii si se intinde pe o suprafata de 2500 mp si poate gazdui in cele 4 saloane pana la 645 de invitati.

Saloanele sunt amenajate în stil modern, cu elemente de clasic aristocrat, fiind prevăzute cu sisteme de ventilație și climatizare performante, sistem de sonorizare, ce asigură o ambianță delicată și un maxim de confort pe tot parcursul anului:

Salon Imperial situat la etajul 1, este un centru de evenimente modern si elegant destinat atat evenimentelor sociale, cat si evenimentelor corporate, vă așteaptă cu o ambianță somptuoasă, avand  cu o capacitate maximă de 145 de persoane;

Salon Bordo , tot la etajul 1, amenajat in stil modern si prevazut cu sistem de venitilatie si climatizare performant ce poate asigura un maxim de confort pe tot parcursul anului, frapează prin romantism și glamour, putând fi rezervat pentru maxim 145 de invitați.

Salon Indigo, situat la etajul 2,  cu aerul său boem și fastuos,  poate fi gazda a maxim 145 de persoane;

Prospețimea și rafinamentul însoțesc Salon Clasic, situat la parter, ce dispune de o capacitate de maxim 90 de participanți si unde intalnesti atmosfera prietenoasa pe care o cauti la orice eveniment important din viata ta.

Alături de aceste saloane, Salon Ballroom Monza, cel mai nou, îmbinând culoarea și veselia naturii cu spiritul citadin al luxului, este situat pe str. Baba Novac  nr. 25 si dispune de o capacitate de maxim 120 de invitați.

Salon Traian este dotat cu bucătărie proprie, iar bucatarii nostri vor satisface și cele mai rafinate și mai sofisticate gusturi culinare. Echipa de profesioniști, cu o vastă experiență acumulată prin organizarea a mii de evenimente, este alături de dumneavoastră în crearea cadrului pe care vi l-ați imaginat pentru evenimentul dorit.

Serviciile noastre sunt personalizate pentru fiecare eveniment.

Preparatele irezistibile, decorurile de înaltă clasă, serviciile de calitate, personalul dedicat sunt motive pentru care Salon Traian este alegerea potrivita pentru orice eveniment special din viata dumneavoastra.

Cu creativitate, originalitate și experiență, vom colabora pentru stabilirea tuturor detaliilor specifice fiecărui eveniment, făcând parte din aceeași echipă și asigurându-ne împreună de succesul evenimentului dumneavoastră.

Zâmbește, Bucură-te, Petrece ! Orice-am face, tu ești în centrul atenției noastre!

Galerie foto