www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante Bucuresti. Oferte Revelion 2018-2019! Cauti locatii evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, restaurante nunta București.
Salon Traian
  Trimite mesaj proprietarului!
7344 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa:  Str.Traian nr.103, sector 3

Telefon: 0741 210 221  / 0786 940 651 /  0722 389 055

www.salontraian.ro

Vezi pagina de Facebook


Oferte speciale


AFIS PETRECERI CORPORATE

AFIS REVELION 2019

ORGANIZAM PETRECEREA DE REVELION 2019!

Saloanele Bordo, Clasic
PRET MENIU

290 Lei/persoana pentru grupuri de peste 10 persoane
*320 de Lei/ persoana pentru grupuri sub 10 persoane

Salon Imperial
PRET MENIU

390 Lei /persoana pentru grupuri de peste 10 persoane
*430 Lei/persoana pentru grupuri sub 10 persoane

Pentru ca trecerea dintre ani sa fie una memorabila, saloanele noastre va asteapta cu preparate pline de savoare, muzica buna si bauturi pentru toate gusturile sa petrecem alaturi de cei dragi cea mai frumoasa noapte!
Va dorim un An Nou excelent!

Rezervari: 0741 210 221 / 0786 940 651 / 0722 389 055

-------------------------------------------------------------------------

ORGANIZAM PETRECERI CORPORATE DECEMBRIE 2018!

Cum arata Craciunul alaturi de noi? Dincolo de atmosfera calda de sarbatoare, va asteptam cu meniuri delicioase, bauturi fine si distractie cat cuprinde!
Va punem la dispozitie: brad decorat in fiecare salon si aranjamente tematice, cabina foto, DJ si sisteme de sunet profesionale, scena si lumini arhitecturale, candy bar si tort (personalizat la cerere)

Rezervari: 0749 841 711
-------------------------------------------------------------------------

MENIU ULTRA ALL INCLUSIVE PRETURI INCEPAND DE LA 44 EURO !!!

Salon Traian este un centru de evenimente, elegant si modern care asigura cadrul ideal pentru organizarea evenimentelor deosebite din activitatea si viata dumneavoastra: nunti, botezuri, receptii, petreceri corporate, seminarii, conferinte, lansari de produse, etc.

Salon Traian este situat in centrul Bucurestiului, la aproximativ 5 minute de Piata Unirii si se intinde pe o suprafata de 2500 mp si poate gazdui in cele 4 saloane pana la 645 de invitati.

Saloanele sunt amenajate în stil modern, cu elemente de clasic aristocrat, fiind prevăzute cu sisteme de ventilație și climatizare performante, sistem de sonorizare, ce asigură o ambianță delicată și un maxim de confort pe tot parcursul anului:

Salon Imperial situat la etajul 1, este un centru de evenimente modern si elegant destinat atat evenimentelor sociale, cat si evenimentelor corporate, vă așteaptă cu o ambianță somptuoasă, avand  cu o capacitate maximă de 145 de persoane;

Salon Bordo , tot la etajul 1, amenajat in stil modern si prevazut cu sistem de venitilatie si climatizare performant ce poate asigura un maxim de confort pe tot parcursul anului, frapează prin romantism și glamour, putând fi rezervat pentru maxim 145 de invitați.

Salon Indigo, situat la etajul 2,  cu aerul său boem și fastuos,  poate fi gazda a maxim 145 de persoane;

Prospețimea și rafinamentul însoțesc Salon Clasic, situat la parter, ce dispune de o capacitate de maxim 90 de participanți si unde intalnesti atmosfera prietenoasa pe care o cauti la orice eveniment important din viata ta.

Alături de aceste saloane, Salon Ballroom Monza, cel mai nou, îmbinând culoarea și veselia naturii cu spiritul citadin al luxului, este situat pe str. Baba Novac  nr. 25 si dispune de o capacitate de maxim 120 de invitați.

Salon Traian este dotat cu bucătărie proprie, iar bucatarii nostri vor satisface și cele mai rafinate și mai sofisticate gusturi culinare. Echipa de profesioniști, cu o vastă experiență acumulată prin organizarea a mii de evenimente, este alături de dumneavoastră în crearea cadrului pe care vi l-ați imaginat pentru evenimentul dorit.

Serviciile noastre sunt personalizate pentru fiecare eveniment.

Preparatele irezistibile, decorurile de înaltă clasă, serviciile de calitate, personalul dedicat sunt motive pentru care Salon Traian este alegerea potrivita pentru orice eveniment special din viata dumneavoastra.

Cu creativitate, originalitate și experiență, vom colabora pentru stabilirea tuturor detaliilor specifice fiecărui eveniment, făcând parte din aceeași echipă și asigurându-ne împreună de succesul evenimentului dumneavoastră.

Zâmbește, Bucură-te, Petrece ! Orice-am face, tu ești în centrul atenției noastre!