www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cauti locatii - saloane evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, petreceri 8 Martie, Revelion, restaurante nunta București.
Queen Event Ballroom (Splaiul Unirii)2040 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Splaiul Unirii nr. 773-777, Sector 3

TELEFON: 0723154564

TELEFON: 0724605209

VEZI PAGINA DE FACEBOOK

www.queenevent.ro


Oferte speciale


MENIU NUNTA CLASIC

Queen Event`s este spatiul ideal pentru organizarea de evenimente private, petreceri corporate si de evenimente speciale.

Queen Events's va ofera un cadru elegant, rafinat, exclusivist, unde detaliile fac diferenta si un loc frumos, conceput special pentru tine.

Alege Queen Event`s pentru evenimentul special din viata ta, iar noi ne vom ocupa de personalizarea acestuia conform dorintelor tale!    

Salonul nostru de evenimente are o capacitate incepand de la 120 de locuri pana la 350 locuri la mese rotunde, 420 locuri in sala de conferinta si 550 locuri in sala de cocktail.

Fiecare eveniment este asistat de catre planmaker-ul de nunta care va avea rolul si placerea sa va indrume si sa asiste de la planificarea nuntii pana in seara organizarii evenimentului, de la buchetul miresei pana la inchirierea limuzinei sau orice altceva va face ca evenimentul sa fie reusit.

Queen Event`s este pregatit sa va ofere servicii de prima clasa pentru evenimentele dumneavoastra, chiar daca este vorba despre o simpla petrecere privata sau o masa festiva de 300 de invitati

Profesionalismul, inalta tinuta si atmosfera relaxanta a intregului staff al restaurantului va promite o experienta unica in arta culinara.

Galerie foto