www.restaurante-bucuresti.com
www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cauti locatii - saloane evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, petreceri 8 Martie, Revelion, restaurante nunta București.
Ambient Lake Events4127 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: DN4, Km 27, Loc Frumusani

Telefon: 0784400515

www.restaurant-ballroom.ro

VEZI PAGINA DE FACEBOOK

 

Spune 'DA' unui eveniment memorabil!

Ambient Lake Events este locul perfect pentru a începe povestea vieții tale!

Ambient Lake Events este o alternativa inedita pentru orice fel de nunta, botez sau orice alt eveniment organizat in mijlocul naturii.

Salonul de evenimente se afla la o distanta foarte scurta fata de Bucuresti, la iesirea din Frumusani, pe malul lacului. Cortul este amplasat pe un domeniu de 23 000 mp, avand doua terase in aer liber create special si pentru evenimentele exterioare.

Salonul este reprezentat de un elegant cort in stil american, imbracat in sute de drapaje de matase, complet izolat,  care poate gazdui pana la 350 persoane, servirea fiind asigurata de o echipa de profesionisti cu experienta in domeniu.

Pe langa set-up-ul natural de poveste, salonul poate fi aranjat dupa dorintele dumneavoastra si include dotari de top precum aer conditionat, candelabre, canapele suplimentare, ring de dans si terasa exterioara.

Un cadru elegant, rafinat, exclusivist, unde detaliile fac diferenta. Un loc prietenos cu spatiu multifunctional conceput special pentru reusita oricarui tip de eveniment.

Servicii de 5 stele - decorul, meniul si servirea sunt asigurate de o echipa de profesionisti cu experienta in domeniu.

Pășește in lumea Ambient Events și descoperă armonia pana in cele mai mici detalii!

La Ambient Lake Event te ajutam sa dai contur ideilor tale! Consilierii nostri in organizarea de evenimente iti stau la dispozitie!

Galerie foto