www.restaurante-bucuresti.com
www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cauti locatii - saloane evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, petreceri 8 Martie, Revelion, restaurante nunta București.
Ambasad'Or Events Bucuresti1539 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Drumul Odaii nr. 34-36, Otopeni

Telefon: 0728808029 /0731.530.438 / 0729.895.971

www.ambasador-events.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Ne plac poveștile cu final fericit ! De aici vine și filosofia Ambasad’Or : 'Zâmbește, Bucură-te, Petrece!'

Orice-am face, tu ești în centrul atenției noastre. De asta atunci când vrei să lucrezi împreună cu cei mai buni, vei alege o singură cale. Dacă citești acest text, ai ales-o deja!

Wedding Planner dedicat nunții tale

Ambasad’Or îți asigură o nuntă exact așa cum ai visat-o. Pentru aceasta, echipa noastră este formată doar din profesioniști. Cei mai buni wedding planneri din țară îi vei găsi la Ambasad’Or, iar unul dintre ei se va dedica întocmai evenimentului tău.

Inspirati de natura, am creat inca de la intrarea in Centrul de evenimente Ambasad′Or Events o atmosfera imposibil de uitat, cu alei de promenada care brazdeaza sofisticat spatiul verde punctat de cateva bancute elegant aranjate in acest peisaj luxos.

Aleea principala poate fi decorata cu un covor rosu pentru o primire demna de Oscar sau cu incredibile torte si coloane romane pentru un efect cu adevarat impresionant.

Ambasad’Or Events poate găzdui până la 1000 de invitați în cele cinci saloane din care este alcătuit:

SALON BEVERLY HILLS - cu o capacitate de până la 250 persoane, prin intermediul acestui salon, inspirat din extravagantul stil baroc, îmbinat armonios cu elegante accente glamour. Când luxul și designul se întâlnesc, se întâmplă minuni: așa este și acest proiect, ce combină stilul glamour cu detaliile contemporane și designul de obiect.
Un perete colosal îmbrăcat cu foiță de cupru redă o notă călduroasă atmosferei. Vasele mari cu flori, candelabrele din cupru cu numeroase braţe şi multe cristale de Boemia, veiozele şi ramele foto sunt alte accesorii ce completează un interior amenajat perfect, în stil glamour.

SALON MANHATTAN - până la 180 persoane, aici privirile vă vor fi captate de mobilierul ce reunește un mix de stiluri, printre care se numără cel florentin sau cel baroc, fiind la fel de elaborat şi elegant. Din punct de vedere cromatic, glamourul este caracterizat de utilizarea nuanţelor de crem, maron, auriu, argintiu, şi nu în ultimul rând, cuprul, care este aducător de noroc.
Acesta transmite un aer extravagant prin luminile murale arhitecturale și drapajele de plafon alcătuite din cea mai fină hârtie de orez.

SALON ROUTE 66 - până la 600 persoane- Vedetele salonului Route Sixty Six sunt cei doi pereți colosali îmbrăcați cu foiță de cupru. Liniile geometrice din foiță de cupru executate până la cel mai mic detaliu dinamizează spațiul și creează un contrast perfect.
Vasele mari cu flori, candelabrele cu numeroase braţe şi multe cristale, veiozele şi ramele foto sunt alte accesorii ce completează un interior amenajat perfect, în stil glamour.

SALON BROADWAY-până la 120 persoane, Designeri renumiți din întreaga lume s-au întrecut pe ei înșiși în conceperea salonului Broadway. Pereții lambrisați cu lemn masiv și capitonați cu piele oferă un aer clasic și elegant evenimentului vostru. Pe lângă construcția arhitecturală aparte, în cadrul acestui salon veți întâlni cel mai mare și mai spectaculos bar din Complexul Ambasad’Or Events
Terasa vă oferă o priveliște memorabilă către piscină, ceea ce creează o atmosferă unică, clasică, dar și modernă în același timp, evenimentului dumneavoastră.

PAVILION DUBAI - până la 600 persoane, Oaspeții vor fi întâmpinați pe marginea piscinei cu un pahar de șampanie, putând apoi să se relaxeze și să socializeze în zona baldachinelor special amenajate. Cele 3 candelabre cu cristale de Bohemia vă creează o imagine memorabilă în ceea ce privește evenimentul dumneavoastră.
Foarte importante sunt accesoriile, iar oglinzile sunt de nelipsit. Realizate în stilul baroc, amplasate stânga-dreapta salonului, oglinzile mențin un aer eclectic al stilului contemporan predominant și, totodată, redau un aer delicat si feminin întregului spațiu. Ramele acestora sunt strălucioare, cu elemente decorative, pentru a reflecta lumina din încăpere şi a pune şi mai bine în evidenţă spaţiul.

Palatul Ambasad’Or Versailles, ca fiecare locație de evenimente cunoscuta la nivel internațional și palatul Ambasad’Or Versailles nu este recunoscuta doar pentru eleganta și rafinamentul sau, ci și pentru curtea interioara pe care o are. În incinta acestuia se afla o peluza îmensa, în mijlocul căreia  se afla piscina Ambasad’Or Versailles. Piscina este destinata doar evenimentelor private.

Organizează petrecerea la care visezi, la Blueberry Pool! Fie că e vorba despre o aniversare, petrecerea burlacilor, un majorat sau ai un motiv special pentru a sărbători, închiriază Piscina Blueberry doar pentru tine și invitații tăi!

Nicușor Stan este un Ambasador al evenimentelor de lux. Cunoscut drept cel mai bun wedding planner din România, dar și un business man de succes, acesta a creat un concept exclusivist.”

Orice eveniment ai avea în plan, nu eşti singur! Împreună, vom picta în detaliu tabloul evenimentului vostru. Indiferent că este o nuntă, un botez sau un eveniment de afaceri, vom presăra energie pozitivă în sufletul fiecărui invitat.

Suntem întotdeauna atenți la detalii pentru ca experiența ne-a învățat că detaliile fac diferența! Vrem sa va oferim perfecțiunea!

Exterior

Salon Beverly Hills

Salon Manhattan

Salon Route 66

Salon Broadway

Salon Dubai

Blueberry Pool