www.restaurante-bucuresti.com
www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2023-2024! Cauti locatii - saloane evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, petreceri 8 Martie, Revelion, restaurante nunta București.
Amalfi Alegria2981 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa:  Str. Logofatu Tautu, nr. 64, sector 3, Bucuresti

Telefon: 0722163270

www.amalfialegria.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

MENIURI NUNTA

MENIURI BOTEZ

MENIURI DE CUNUNIE

OFERTA BOTEZ  !

MENIU ULTRA ALL INCLUSIVE - 55 EURO

Zona Timpuri Noi - Unirii, un singur salon, bucatarie proprie, parcare, camera pentru bebelus!

Evenimentul tau este cel mai important!

---------------------------------

Locatia ideala in centrul Bucurestiului, o singura sala, bucatarie proprie, terasa acoperita, parcare.

Salon de evenimente Premium, pentru Amintiri Nepretuite - Amalfi Alegria!

Situat in zona centrala a Bucurestiului, langa statia de metrou Timpuri Noi, Amalfi Alegria reprezinta alegerea perfecta pentru evenimente de orice tip: nunti, botezuri, cununii, aniversari, petreceri corporate, seminarii si conferinte.

Va asteptam cu drag in locatia noastra, sa descoperiti placerea de a experimenta un eveniment la adevarata lui valoare, lasand toate grijile in seama profesionistilor, cu experienta de peste 10 ani in domeniu.

Am amenajat o singura sala de evenimente in locatie, fiindca stim cat de importanta este aceasta exclusivitate, pentru un eveniment unic in viata fiecarei persoane.

Salonul are suprafata neta de 400 mp, asigura o capacitatea maxima este de 220 persoane, dispuse la mese rotunde de cate 10 persoane, ramanand loc suficient pentru un ring de dans generos.

Terasa cocheta cu o capacitate de 50 locuri, verdele ce inconjoara intrega curte, alaturi de o echipa de profesionisti primitor, fac din Terasa Amalfi Alegria alegerea perfecta pentru evenimente in aer liber.

Multa verdeata, parcare, o singura sala de evenimente cu bucatarie proprie …toate acestea in centrul Bucurestiului, la mai putin de 5 minute de Piata Unirii. Amalfi Alegria - pentru ca evenimentul tau este cel mai important!

Galerie foto