www.restaurante-bucuresti.com
www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cauti locatii - saloane evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, petreceri 8 Martie, Revelion, restaurante nunta București.
Ballroom Casa Luminita2160 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Soseaua Theodor Pallady, Nr.287, Sector 3

Telefon : 0723500565 / 0749202000

www.casaluminita.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Magia vine acolo unde oamenii pun suflet!

Nunta este momentul sublim in doi, este pecetluirea dragostei, de aceea fericirea invitatilor se va rasfrange asupra ca o sublima bucurie in cinstea mirilor!

Ballroom Casa Luminita dispune de 4 saloane de nunti si botez cu capacitate de 60, 90, 130 respectiv 200 de locuri si o terasa de vara cu capacitate de 100 locuri.

Salon RIA - cu o capacitate de 200 de locuri se evidentiaza prin eleganta si finete, de aceea poate fi alegerea potrivita pentru evenimente somptuoase. Terasa privata de 150 mp permite amenajarea de zona de primire, bufet, candy bar, coffe lounge, relaxare!
Meniuri de evenimente la cele mai avantajoase preturi

Salon CRISTAL - pentru evenimente cu invitati numerosi, va punem la dispozitie somptuosul Salon Cristal cu o capacitate de 130  locuri

Salon cu VITRALII - va invitam sa organizati petrecerea de nunta intr-un salon elegant cu servicii ireprosabile, facilitati si dotari moderne, cu o capacitate de 90 locuri.

Salon ROSU - o petrecere intima de nunta sau botez, poate fi organizata cu succes in salon Rosu, care exceleaza prin arhitectura eleganta, dar si prietenoasa, avand o capacitate de 60 locuri.

•Parcare pazita
•Fara taxe de dop
•Fara chirie sala

Contacteaza-ne pentru a stabili impreuna detaliile unui eveniment de vis !

Salon ROSU - 60 locuri

Salon cu VITRALII - 90 locuri

Salon CRISTAL - 130 locuri

Salon RIA - 200 de locuri

Terasa