www.restaurante-bucuresti.com
www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cauti locatii - saloane evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, petreceri 8 Martie, Revelion, restaurante nunta București.
Autentic Events Hall1621 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa : Strada Avionului 9 (Aviatiei), Sector 1, Bucuresti

Telefon : 0721358835 / 0726222255

www.autenticeventshall.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK


Oferte speciale


Meniu Love Story

Meniu Magical

Meniu Royal

Bine ați venit într-un loc unde realitatea depășește cu mult granițele imaginației!

De la decoruri magice la servicii impecabile, fiecare detaliu este pus în scenă pentru a vă oferi o călătorie autentică în lumea evenimentelor de excepție. Aici, fiecare petrecere devine o poveste unică, iar noi suntem martorii magiei ce prinde viață în fiecare colțișor al Autentic Events Hall.

Este momentul să întoarcem pagina poveștii tale!

La Autentic, fiecare început este o sărbătoare și un moment magic. Cu un decor fermecător și o echipă dedicată, creăm momente memorabile pentru voi și cei dragi. Aici, fiecare zâmbet și fiecare clipă devin parte dintr-o poveste unică.

Am visat mereu că îți vom oferi servicii premium și că vom organiza cele mai tari petreceri, iar pentru asta am dat viață acestei locații de evenimente, unde să celebrezi cele mai importante momente.

Grandoarea celor trei saloane ale noastre va fi completată de un spațiu verde, natural, bogat în arbori și spații de socializare, amenajat până la cel mai mic detaliu de o echipă specializată în acest domeniu.

Salonul Class
Ești adeptul unor evenimente de anvergură, somptuoase, care să reunească până la 300 de persoane? Salonul CLASS este gazda perfectă pentru momente cu adevărat grandioase. Fie că ne referim la nunți, botezuri, lansări de produse, petreceri spectaculoase, Salonul Class se distinge prin elemente exclusiviste și o atmosferă de lux, bogată în accente aurii și detalii prețioase.

Salonul Vogue
Îți imaginezi un eveniment restrâns, la care să participe doar cei mai dragi oameni din viața ta? Salonul Vogue are o capacitate între 70 și 100 de locuri, fiind potrivit pentru evenimente intime, dar extrem de rafinate, în cadrul cărora fiecare invitat să se simtă mai mult decât confortabil.
După cum îi spune și numele, acest salon se prezintă a fi elegant, decorat cu un simț al esteticului deosebit, îmbinând detalii și elemente arhitecturale care-ți vor încânta privirea. Te așteptăm la o vizionare!

Salonul Elegance
Închide ochii și lasă-te purtat de emoții! E momentul să pășești în ceea ce numim noi ELEGANCE. Acesta este unul dintre saloanele noastre, cu o capacitate între 90 și 150 de locuri. Designul interior reunește elemente în stil venețian și modern, culori calde ce permit versatilitate pentru orice tip de eveniment sau decor.Magia salonului Elegance face ca fiecare colț, fiecare poză, fiecare detaliu să rămână pentru mult timp în amintirile tale și ale invitaților tăi.

Grădina Autentic Events Hall este rezultatul unui vis devenit realitate!

Avem un colț al naturii unde fiecare eveniment devine o poveste de dragoste desprinsă din basme. Grădina noastră, îmbrățișată de frumusețea naturii, te invită să descoperi magia și romantismul într-un cadru idilic.

Aici, poți organiza evenimente speciale în mijlocul naturii luxuriante iar dragostea prinde aripi și devine eternă.

Servicii :
•    Bar de fructe sculptate & fantana de ciocolata
•    Foto
•    Video
•    Dj si sonorizare
•    Torturi personalizate
•    Candy bar
•    Aranjamente florale si decoratiuni
•    Make-up & Hair Styling
•    Security & Hostess
•    Limo service
•    Porumbei biserica
•    Place carduri /Meniuri /Numere de masa personalizate
•    Dispunem de o gama larga de culori pentru decorul de sala: fete de masa/ servete/ funde scaune/ scaune Chiavari(albe/gri/bej)

Echipa noastră va fi alături de voi pe tot parcursul evenimentului pentru a se asigura că totul este perfect. În acest spațiu elegant se creează legături menite să dăinuiască pentru totdeauna!

AUTENTIC Events Hall vă oferă cadru elegant, rafinat, exclusivist pentru evenimente de poveste.

Grădina Autentic

Salon Class

Salon Elegance

Salon Vogue