www.restaurante-bucuresti.com
www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cauti locatii - saloane evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, petreceri 8 Martie, Revelion, restaurante nunta Bucureศ™ti.
Salon evenimente Lolu Forest Events52 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa : Sos Centura nr. 119, Popesti-Leordeni

Telefon : 0723308126

www.loluevents.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

๐ƒ๐ž๐ฌ๐œ๐จ๐ฉ๐ž๐ซ๐š ๐ซ๐š๐Ÿ๐ข๐ง๐š๐ฆ๐ž๐ง๐ญ๐ฎ๐ฅ ๐ฅ๐š ๐‹๐จ๐ฅ๐ฎ ๐…๐จ๐ซ๐ž๐ฌ๐ญ ๐„๐ฏ๐ž๐ง๐ญ๐ฌ! ๐“๐ซ๐š๐ง๐ฌ๐Ÿ๐จ๐ซ๐ฆ๐š ๐จ๐ซ๐ข๐œ๐ž ๐ž๐ฏ๐ž๐ง๐ข๐ฆ๐ž๐ง๐ญ ๐ข๐ง๐ญ๐ซ-๐จ ๐š๐ฆ๐ข๐ง๐ญ๐ข๐ซ๐ž ๐๐ž ๐ง๐ž๐ฎ๐ข๐ญ๐š๐ญ.

Organizarea de evenimente memorabile este ceea ce ne defineste!

Lolu Forest Events nu este un cort, ci un restaurant cu o capacitate de 200 de persoane. Suntem salonul de evenimente Bucuresti de care ai nevoie pentru a transforma o zi obisnuita intr-una de poveste.

Pentru organizarea de evenimente, iti punem la dispozitie o echipa de profesionisti care sa transforme cele mai importante momente din viata ta (nunta, botezul, ziua sau majoratul copilului) in amintiri de neuitat atat pentru tine, cat si pentru invitatii tai.

Amplasarea in zona forestiera ofera un plus de spectaculozitate acestei locatii de evenimente din Bucuresti si te ajuta sa iti scrii povestea intr-un cadru natural, oferit de ciripitul pasarelelor si freamatul copacilor.

Salonul de evenimente Lolu Forest Events are o capacitate de 200 de persoane, terasa, parcare si bucatarie proprie. Preparatele culinare cu care iti vei rasfata invitatii vor fi pregatite de bucatari cu experienta, chiar in ziua evenimentului si vor fi servite de ospatari prompti si profesionisti.

Descopera rafinamentul fiecarui preparat, unde aromele se intalnesc intr-o simfonie culinara. Meniurile noastre sunt creatii unice, pregatite sa transforme orice eveniment intr-o experienta memorabila. Alege sa savurezi momente speciale cu noi!

Echipa Lolu Forest Events se implica total in organizarea evenimentelor in Bucuresti si are grija ca ziua speciala din viata ta sa arate si in realitate exact asa cum ti-ai imaginat-o!

Fie ca iti doresti organizarea unor evenimente (in Bucuresti) la care sa iti rasfeti invitatii cu preparate traditionale, fie stabilirea unui meniu specific, bucatarii nostri vor oferi gust momentului. Astfel, aceasta zi va ramane impregnata in amintirea invitatilor si ca o experienta senzoriala fabuloasa, nu doar ca o desfasurare de fapte.

Facilitati :
•    Organizare evenimente la preturi accesibile
•    Decor de poveste
•    Salon modern cu o capacitate de 60 - 200 de persoane
•    Bar si mini bar - puncte de atractie importante pentru invitati
•    Ospatari cu experienta
•    Loc de joaca special amenajat pentru copii
•    Servicii de inalta calitate
•    Locatie spectaculoasa in apropiere de padurea Craiului
•    Bucatarie proprie - fiecare preparat este realizat in ziua evenimentului
•    Bucatari profesionisti
•    Terasa spatioasa, ideala pentru relaxare si socializare
•    Parcare proprie

Salonul de evenimente Bucuresti Lolu Forest Events este situat in sudul Bucurestiului, vis-a vis de statia de Metrou Tudor Arghezi.

Ai nevoie de un salon evenimente in Sector 3, Sector 5, Sector 4 / comuna Berceni? Din aceste zone poti ajunge foarte usor la noi! Fa-ne o vizita si te ve indragosti pe loc de frumusetea acestei locatii evenimente Bucuresti!

Daca esti in cautarea unui salon de evenimente in Bucuresti ,cu servicii la pret accesibil, atunci Lolu Forest Events este solutia! Amenajat modern, cu un design elegant, acesta reprezinta una dintre cele mai apreciate locatii de evenimente din Bucuresti.

Salon evenimente - 200 locuri

Preparate